ARTIKLER OG INTERVIEWS MED VANESSA JOY HOBBS

Siden udgivelsen af bogen FLÆSK har jeg været en del i de trykte medier. På siden her kan du finde et udvalg af de artikler og interviews om spiseforstyrrelser og andet, som jeg har medvirket i. Herunder også mit syn på modebranchen og modebranchens ansvar, nutidens fremherskende kropsidealer, body-shaming, sociale medier, uddannelsessystemets pres på unge samt naturligvis mine helt egne erfaringer vedrørende såvel livet med som behandlingen mod spiseforstyrrelsen anoreksi.

ARTIKLER OG INTERVIEWS OM PÅRØRENDE TIL SPISEFORSTYRREDE

Endvidere har flere medier også vist interesse for, hvordan en spiseforstyrrelse påvirker de pårørende, og da de pårørendes rolle i behandlingen af en spiseforstyrrelse ofte medfører store sociale, sundhedsmæssige og økonomiske konsekvenser, finder du her på siden også interviews, som omhandler min mors oplevelser med min anoreksi.

Om sundhedstjek af modeller

MetroXpress, 8. august 2016

Et interview om, hvorfor det manglende sundhedstjek af danske modeller er problematisk. Læs her om min holdning til modelbureauernes ansvar for – især unge, nye – modeller.

Sundhedstjek af modeller - MetroXpress, 8. august 2016

Anoreksi og pårørendeinddragelse i behandling_Sind Bladet_Interview m. Vanessa Joy Hobbs

Om anoreksi og pårørendeinddragelse

Sind Bladet, oktober 2015

Et interview om, hvad det gør ved en familie at blive ramt af anoreksi. Læs om mine og min mors erfaringer med pårørendeinddragelse i behandlingen af en spiseforstyrrelse. Du finder artiklen fra Sind Bladet her på side 18-19

Den anorektiske gymnasietid

EN AF OS, 23. september 2015

Læs min personlige historie om at være gymnasieelev med anoreksi, og få et par råd til pårørende her hos EN AF OS – hvor også FLÆSK får fine ord med på vejen.
Læs artiklen fra EN AF OS her

Anoreksi-ramt gymnasieelev_artikel_En af Os

 

Foredrag for unge - om anoreksi, sociale medier og den sygt sunde præstationskultur

Om anoreksi, FLÆSK og pressede unge

CG’s nyhedsbrev, 21. september 2015

Om foredraget #Sygtsundt, som er til unge, der lever med uddannelsessystemets pres, de sociale medier og en sygt sund præstationskultur. Læs nyhedsbrevet fra Christianshavns Gymnasium her.

 

Hun var min boksebold og min træner

Danske Kommuner, 28. maj 2015

Pårørende er vigtige i behandligen mod anoreksi, men den rette pårørendeinddragelse er nødvendig.
Læs i Magasinet Danske Kommuner hvilken kamp min mor og jeg kæmpede.

Pårørendeinddragelse i behandlingen mod anoreksi

 

anoreksi og Modebranchens Etiske Charter_Interview Jyllandsposten

På vej mod et mere sundt kropsideal?

Jyllands Posten, 26. marts 2015

Er den danske modebranche sig sit ansvar bevidst? Læs her om min holdning til modebranchens skønhedsidealer og det nyligt reviderede etiske charter.

 

X-model: Bureauerne har et stort ansvar

MetroXpress, 20 februar 2015

Modemagasinet Cover satte gang i en rasende debat på de sociale medier, nu kendt som “Covergate”. I den forbindelse bliver jeg her interviewet om min tid i branchen.

Anoreksi og og modebranchens ansvar. Vanessa Joy Hobbs_Metroxpress

 

anoreksi og FLÆSK_Vanessa Joy Hobbs, Bryggebladet. www.vanessajoy.dk

Bryggedebut: FLÆSK

Bryggebladet, 19. februar 2015

To siders interview om FLÆSK, anoreksi, hudløshed og håb – og modet til at stå frem med det hele. Læs Bryggebladets interview med mig på side 4-5 her.

 

At leve med anoreksi-monsteret

Femina, 29. januar 2015

Interview i Ugebladet Femina. Klik her og få et indblik i livet bag facaden, som det formede sig for min mor og mig, da spiseforstyrrelsen var flyttet ind og anoreksien raserede vores liv.

pårørende anoreksi

 

Anoreksi og modebranchen_Vanessa Joy Hobbs Kronik i Politiken

Kronik i Politiken

Politiken, 24. januar 2015

Under overskriften “Spiseforstyrrelser er modebranchens store tabu” kan du her i Politiken læse min kronik, som handler om andet end modeller med anoreksi og mere end modebranchens ansvar. Du kan også læse indlægget her på min egen blog under originaltitlen “10 vingummibamser og en spiseforstyrrelse, tak”!

 

KONTAKT VANESSA JOY FOR UDTALELSER OG INTERVIEWS

Jeg er glad for endelig at kunne bruge min stemme i debatten, og såfremt du eller dit medie også ønsker et interview, er du meget velkommen til at kontakte mig her:

KONTAKT VANESSA JOY

Back to Top