FLÆSK Vanessa Joy Hobbs www.vanessajoy.dk

FLÆSK af Vanessa Joy Hobbs

“JEG BAD JO BLOT OM EN HÅNDSRÆKNING.
ALT JEG FIK, VAR EN KNYTTET NÆVE”

Dette er en virkelig historie om at føre et dobbeltliv. Om at være en helt almindelig, dansk gymnasieelev. Om en modelkarriere, der bliver kørt i stilling. Om et stærkt bånd til en kærlig mor. 

Men ikke alt er, hvad det ser ud som. For over det tilsyneladende perfekte, strålende ydre lægger der sig en spiseforstyrret skyggeside. Og der er ingen kære far…

 

Den anmelderroste bog, FLÆSK, af Vanessa Joy Hobbs er udgivet på Gads Forlag, og du kan købe et signeret eksemplar lige her

KØB BOGEN FLÆSK

FLÆSK FÅR FIRE STJERNER I BERLINGSKE

“Hobbs’ bog er lige så meget en åbenhjertig, først selvforløjet og siden selvindsigtsfuld dagbog, som den er et vigtigt debatindlæg. Den henvender sig til både forældre og andre pårørende, til anoreksiramte og andre unge, til modelmuttere og resten af modebranchen samt ikke mindst til psykologer og hele det behandlersystem, som Hobbs ikke har den store respekt overfor.

Hendes bog er et værdigt bidrag til forståelsen af det anorektiske sind, og den bliver ikke ringere af, at hun skriver med et smukt og stærkt sprog fyldt med blomster, blister og blødende sår”.

Læs hele anmeldelsen af Merete Reinholdt, Berlingske

FLÆSK FÅR FIRE HJERTER I POLITIKEN

”Vanessa Joy Hobbs’ bog er et vigtigt opråb om en virkelig alvorlig sygdom. Et opråb til forældre, behandlere og hele den syge kultur af præstation og perfektionisme, der har kronede dage på modelbureauerne, i uddannelsessystemet, i fitnesscentrene – og på hospitalsafdelinger for spiseforstyrrelser”.

Læs hele anmeldelsen af Lillian Munk Rösing, Politiken

ANDEN OMTALE OG ANBEFALINGER AF FLÆSK

“FLÆSK er både stærk, rørende, hudløs, velskrevet og ikke mindst uendelig modig.
Den er ung, vred, talentfuld, fyldt med vidunderlige refleksioner og et mylder af tanker fra et sind i oprør.”
Renée Toft Simonsen

 

“En vigtig historie i en tid, hvor mange unge kæmper med at leve op til drømmen om det perfekte liv.”
Hendes Verden

 

“Et vigtigt opgør. Jeg håber, at Vanessa Joy Hobbs bog bliver en debatskabende bestseller.”
Ude og Hjemme

 

“Sproget! Giv mig lov til at prise Hobbs hendes sprog. Det er godt. Hun er velformuleret, skarp, sarkastisk, bidende og sjov … jeg græd ved den sidste side, men der sker bare så meget og det at Vanessa stadig er i stand til at elske, kæmpe gør mig bare så glad. Og rørt.”
bookeater.dk

 

“Herfra lyder et stort: LÆS!”
anitahummelshoj.com 

 

“… en god og tankevækkende bog, som sætter fokus på vores samfunds kropsideal og hvordan samfundet fejler i at hjælpe unge, der rammes af sygdommen.”
ruskjaersboeger.wordpress.com

 

SKRIV TIL VANESSA OG BESTIL DIT SIGNEREDE EKSEMPLAR AF BOGEN FLÆSK HER

Back to Top