KONTAKT VANESSA JOY HOBBS

Kontakt Vanessa Joy Hobbs for foredrag og interviews_ www.vanessajoy.dk

KONTAKT VANESSA JOY HOBBS FOR INTERVIEWS OG FOREDRAG

Kontakt Vanessa Joy Hobbs, hvis du vil have et foredrag, der bryder med tabuer og giver mere viden om spiseforstyrrelser.
Eller hvad med et foredrag, der sætter mistrivsel, idealbilleder og præstationsræs på skoleskemaet?
Vil du høre nærmere om det, der blev til FLÆSK på din arbejdsplads, uddannelsesinstitution, dit bibliotek eller måske i din boghandel – og have din bog
signeret ved samme lejlighed?
Vil du have en førstehåndsberetning om fordele og ulemper ved pårørendeinddragelse i psykiatrisk behandling?
Eller har du andre ønsker?

Under menuen FOREDRAG finder du beskrivelser af de tre typer foredrag, jeg udbyder, og under menuen PRESSE finder du et udvalg af TV- og radio-indslag, som jeg medvirker i. Her kan du få en fornemmelse af, hvem jeg er, hvad jeg står for og hvordan jeg fremstår, når jeg fremfører mine synspunkter. Jeg drager gerne til de fjerneste afkroge af landet for at sætte gang i debatten, og du er velkommen til at sende mig en forespørgsel her.

KONTAKT MIG VIA NEDENSTÅENDE KONTAKTFORMULAR, SÅ VENDER JEG  HURTIGST MULIGT TILBAGE TIL DIG

 

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked

Back to Top