KONTAKT VANESSA JOY HOBBS

Kontakt Vanessa Joy Hobbs for foredrag og interviews_ www.vanessajoy.dk

KONTAKT VANESSA JOY HOBBS FOR INTERVIEWS OG FOREDRAG

Kontakt Vanessa Joy Hobbs, hvis du ønsker et signeret eksemplar af bogen, FLÆSK, eller et foredrag, der bryder med tabuer og giver mere viden om spiseforstyrrelser.
Herunder foredrag, der sætter mistrivsel, idealbilleder og præstationsræs på skoleskemaet,
og
et, der giver jer en førstehåndsberetning om fordele og ulemper ved pårørendeinddragelse i psykiatrisk behandling.

Under menuen FOREDRAG finder du beskrivelser af både mine soloforedrag og foredraget “At leve med Anoreksimonstret”, som jeg afholder med min mor, og under menuen PRESSE finder du et udvalg af TV- og radio-indslag, som jeg medvirker i. Her kan du få en fornemmelse af, hvem jeg er, hvad jeg står for og hvordan jeg fremstår, når jeg fremfører mine synspunkter. Jeg drager gerne til de fjerneste afkroge af landet for at sætte gang i debatten, og du er velkommen til at sende mig en forespørgsel her.

KONTAKT MIG VIA NEDENSTÅENDE KONTAKTFORMULAR, SÅ VENDER JEG  HURTIGST MULIGT TILBAGE TIL DIG

 

    Dit navn (skal udfyldes)

    Din e-mail (skal udfyldes)

    Emne

    Din besked

    Back to Top