ANMELDELSER AF FLÆSK

Der er skrevet fine anmeldelser af FLÆSK i diverse ugeblade og magasiner samt på forskellige fora for bogelskere, hvor bloggere slår sig løs. Til min store glæde får min fortælling også anbefalinger og flotte ord med på vejen hos aviserne, og nedenfor kan du læse anmeldelserne fra to af landets største dagblade, Berlingske og Politiken, som gav bogen henholdsvis fire stjerner og fire hjerter.

 

anmeldelser af FLÆSK_Berlingske

Fire stjerner i Berlingske

Med gloser som “åbenhjertig, indsigtsfuld og vigtigt debatindlæg” anmelder Merete Reinholdt FLÆSK i Berlingske d. 19. februar og anbefaler den til både forældre, pårørende, anoreksiramte og andre unge, samt til modebranchen, psykologer og hele behandlersystemet, som jeg, med anmelderens ord, “ikke har den store respekt overfor”.

Læs anmeldelsen af FLÆSK fra Berlingske her

FLÆSK af Vanessa Joy Hobbs anmeldelse Politiken
Fire hjerter i Politiken

Under overskriften “Sygt perfekt” kalder også Lillian Munk Rösing FLÆSK for vigtig. Med hendes ord er bogen “et vigtigt opråb om en virkelig alvorlig sygdom”, og i sin anmeldelse i Politiken d. 22. februar anbefaler hun den til såvel forældre som behandlere samt “hele den syge kultur af præstation og perfektionisme, der har kronede dage på modelbureauerne, i uddannelsessystemet, fitnesscentrene – og på hospitalsafdelinger for spiseforstyrrelser”.

Klik her eller på billedet for at læse hele anmeldelsen.

Back to Top