ARTIKLER OG INTERVIEWS MED VANESSA JOY HOBBS

Siden udgivelsen af bogen FLÆSK har jeg været en del i de trykte medier. På siden her kan du finde et udvalg af de artikler og interviews om spiseforstyrrelser og andet, som jeg har medvirket i. Herunder også mit syn på modebranchen og modebranchens ansvar, nutidens fremherskende kropsidealer, body-shaming, sociale medier, uddannelsessystemets pres på unge samt naturligvis mine helt egne erfaringer vedrørende såvel livet med som behandlingen mod spiseforstyrrelsen anoreksi.

ARTIKLER OG INTERVIEWS OM PÅRØRENDE TIL SPISEFORSTYRREDE

Endvidere har flere medier også vist interesse for, hvordan en spiseforstyrrelse påvirker de pårørende, og da de pårørendes rolle i behandlingen af en spiseforstyrrelse ofte medfører store sociale, sundhedsmæssige og økonomiske konsekvenser, finder du her på siden også interviews, som omhandler min mors oplevelser med min anoreksi.

 

Om sundhedstjek af modeller

MetroXpress, 8. august 2016

Klik på billedet og læs hvorfor det manglende sundhedstjek af danske modeller er problematisk, samt min holdning til modelbureauernes ansvar for – især unge, nye – modeller.

Sundhedstjek af modeller - MetroXpress, 8. august 2016

 

Anoreksi og pårørendeinddragelse i behandling_Sind-Bladet_Interview m. Vanessa Joy Hobbs

Om anoreksi og pårørendeinddragelse

Sind Bladet, oktober 2015

Hvad gør det ved en familie at blive ramt af anoreksi? Læs om mine og min mors erfaringer med pårørendeinddragelse i behandlingen af spiseforstyrrelser. Find artiklen fra Sind Bladet her på side 18-19

 

Den anorektiske gymnasietid

EN AF OS, 23. september 2015

Læs min personlige historie om at være gymnasieelev med anoreksi, og få et par råd til pårørende her hos EN AF OS – hvor også FLÆSK får fine ord med på vejen.
Læs artiklen fra EN AF OS her

Anoreksi-ramt gymnasieelev_artikel_En af Os

 

Foredrag for unge - om anoreksi, sociale medier og den sygt sunde præstationskultur

Om anoreksi, FLÆSK og pressede unge

CG’s nyhedsbrev, 21. september 2015

Om foredraget #Sygtsundt, som er til unge, der lever med uddannelsessystemets pres, de sociale medier og en sygt sund præstationskultur. Læs nyhedsbrevet fra Christianshavns Gymnasium her.

 

Hun var min boksebold og min træner

Danske Kommuner, 28. maj 2015

Pårørende er vigtige i behandligen mod anoreksi, men den rette pårørendeinddragelse er nødvendig.
Læs her i Magasinet Danske Kommuner hvilken kamp min mor og jeg kæmpede.

Vanessa Joy Hobbs og Helle-Monika Hobbs_Om pårørende i behandling mod anoreksi

 

 

anoreksi og Modebranchens Etiske Charter_Interview Jyllandsposten

På vej mod et mere sundt kropsideal?

Jyllands Posten, 26. marts 2015

Er den danske modebranche sig sit ansvar bevidst? Læs her om min holdning til modebranchens skønhedsidealer og det nyligt reviderede etiske charter.

 

X-model: Bureauerne har et stort ansvar

MetroXpress, 20 februar 2015

Modemagasinet Cover satte gang i en rasende debat på de sociale medier, nu kendt som “Covergate”. I den forbindelse blev jeg interviewet om min tid i branchen.

Anoreksi og og modebranchens ansvar. Vanessa Joy Hobbs_Metroxpress

 

Vanessa Joy Hobbs interview i BT

“Stil flere krav til branchen”

BT, 7. marts 2015

Under BT’s brogede overskrift “Tidligere ‘anoreksi-model’ efter beskyldninger om heksejagt” får du her både smykkedesigneren Mai Manniches og mit syn på det ny etiske charter, som Danish Fashion Institute har udformet til modebranchen.

 

 

Bryggedebut: FLÆSK

Bryggebladet, 19. februar 2015

To siders interview om FLÆSK, anoreksi, hudløshed og håb – og modet til at stå frem med det hele. Klik her og læs Bryggebladets interview med mig.

Vanessa Joy Hobbs, Interview i Bryggebladet

 

At leve med anoreksi-monstret Vanessa Joy og Helle-Monika Hobbs_Foto fra Femina-interview

At leve med anoreksi-monsteret

Femina, 29. januar 2015

Klik her og læs interviewet i Ugebladet Femina – og få et indblik i livet bag facaden, som det formede sig for min mor og mig, da spiseforstyrrelsen var flyttet ind og anoreksien raserede vores liv.

 

Anoreksi og modebranchen_Vanessa Joy Hobbs Kronik i Politiken

Kronik i Politiken

Politiken, 24. januar 2015

Under overskriften “Spiseforstyrrelser er modebranchens store tabu” kan du her i Politiken læse min kronik, som handler om andet end modeller med anoreksi og mere end modebranchens ansvar. Du kan også læse indlægget her på min egen blog under originaltitlen “10 vingummibamser og en spiseforstyrrelse, tak”!

 

KONTAKT VANESSA JOY FOR UDTALELSER OG INTERVIEWS

Jeg er glad for endelig at kunne bruge min stemme i debatten, og såfremt du eller dit medie også ønsker et interview, er du meget velkommen til at kontakte mig her:

KONTAKT VANESSA JOY

Back to Top