RADIO-INDSLAG MED VANESSA JOY

I dagene omkring udgivelsen af min bog FLÆSK blev jeg inviteret i studiet hos DR. Her medvirkede jeg i to programmer på henholdsvis  P4 og P1, som du kan høre nedenfor. I begge programmer bliver jeg interviewet om mit sygdomsforløb med spiseforstyrrelsen anoreksi, som jeg blev ramt af da jeg var 15 år.

Jeg besvarer spørgsmål om såvel sygdomsforløbet og behandlingen, jeg modtog, og fortæller om, hvordan det har været at være ung gymnasieelev, som tilsyneladende levede det fede liv med gode karakterer og et job som model. Alt imens, at mit liv i virkeligheden var et stort kaos, og frygten for at nogen skulle opdage min dybe, mørke hemmelighed var ligeså altoverskyggende som smerten ved at leve med den. I indslaget fra programmet “Mig og Monica” kan du endvidere høre Dennis Johannesson læse lidt op fra FLÆSK.

Lyt til radioindslagene hvis du er en af dem, som gerne vil blive klogere på, hvad det virkelig er der foregår inde i hovedet på et menneske, som er ramt af spiseforstyrrelsen anoreksi.

 

om spiseforstyrrelsen anoreksi_Vanessa Joy Hobbs, FLÆSK, interview DR P1

Programmet P1 Eftermiddag

DR P1, 26. januar 2015

I studiet hos Karen Secher og Tore Leifer på udgivelsesdagen for FLÆSK – til et interview om et liv med konstant frygt, ustandselig kontrol og totalødelæggende selvdestruktion.

Øvrig medvirkende i programmet er også Birgit Petersson, speciallæge i psykiatri og lektor i medicinsk kvinde- og kønsforskning på Københavns Universitet.

Hør interviewet HER

 

om spiseforstyrrelsen anoreksi_ Vanessa Joy Hobbs, FLÆSK, interview DR P4 Mig og Monica

Mig og Monica

DR P4, 24. januar 2015

Som debuterende forfatter, med angst for konsekvenserne af at offentliggøre mit liv med spiseforstyrrelsen anoreksi, var det en god og tryg start at være i studiet hos Monica Krog–Meyer og Dennis Johannesson i programmet “Mig og Monica”.

Hør interviewet HER

Indslaget starter ca. 01:04:00

Back to Top