OM Vanessa-Joy-Hobbs, Forfatter og foredragsholder www.vanessajoy.dkVANESSA JOY HOBBS

FORFATTER OG FOREDRAGSHOLDER

Jeg er født i 1993 og opvokset på Vesterbro i København.

Som 14-årig blev jeg model og arbejdede en årrække i branchen.
I 2009 blev jeg ramt af anoreksi og startede i behandling på Bispebjerg Hospital.
Efter et års behandling var jeg stadig lige syg, men blev afsluttet fra Bispebjerg og fortsatte turen videre til privatejede behandlingssteder og privatpraktiserende terapeuter.

Det har været en lang tur. En tur, som jeg – af frygt for fordomme og stigmatisering – holdt hemmelig, selv for mine bedste venner i gymnasiet. I dag er jeg brudt ud af mit fængsel. Jeg har stadig lidelsen inde på livet, men jeg er langt mere rask og lægger nu alt ud i det åbne.

I 2015 debuterede jeg som forfatter på Gads Forlag med min selvbiografiske roman FLÆSK, hvori jeg bl.a. beskriver mit liv som spiseforstyrret – og spiseforstyrret model.

Siden bogudgivelsen har jeg givet mange interviews, medvirket i en del tv- og radioudsendelser, som du kan finde et udsnit af under menuen presse, ligesom jeg afholder foredrag for foreninger og organisationer samt på biblioteker, folkeskoler, ungdoms- og efterskoler, gymnasier og andre uddannelsesinstitutioner over hele landet.

SE ALLE FOREDRAG AF VANESSA JOY HER

Back to Top